flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Надійшов обвинувальний акт стосовно особи, яка висловила пропозицію про надання неправомірної вигоди у вигляді грошових коштів працівнику поліції

04 березня 2021, 16:06

До суду надійшов обвинувальний акт відносно громадянина Л., який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України, а саме у пропозиції надання неправомірної вигоди у вигляді матеріальних цінностей – грошових коштів службовій особі, а саме поліцейському за непритягнення до адміністративної відповідальності.

26 лютого 2021 року при патрулюванні по вулиці 40 років Перемоги, смт. Шалигине Шосткинського району був помічений автомобіль, за кермом якого знаходився громадянин К., який не має права на керування транспортним засобом, чим порушує пункт 2.1(а) Правил дорожнього руху України. Після зупинки транспортного засобу, при розмові у працівника поліції виникла підозра про перебування особи в стані алкогольного сп’яніння. До працівників поліції підійшов громадянин Л. та зрозумівши намір поліцейского скласти адміністративний протокол на його знайомого, запропонував неправомірну вигоду у вигляді грошових коштів за нескладання протоколу про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння).

02 березня 2021 року кримінальне провадження призначено до підготовчого судового засідання на 10 годину 00 хвилин 19 березня 2021 року.

Головуючий суддя: Сапон О.В

Пошук в ЄДРСР судових рішень по вказаному кримінальному провадженні можна здійснювати за номером 576/483/21.